Zwitsal aanbieding

Koopt u wel eens Zwitsal producten. Dan is de website Zwitsal aanbieding misschien een uitkomst hier staan alle Zwitsal aanbiedingen op van alle online en offline aanbieders zo heb je dus altijd een koopje waarmee je geld bespaart op je boodschappen. Er is nu ook een speciale actie waarbij je vier Zwitsal producten koopt en er drie betaald. Vertel het door aan vrienden en familie zodat deze ook kunnen profiteren van deze aanbieding. Dit kan simpel via de homepage met Facebook, Google Plus en Twitter knoppen. Zoek je dus een Zwitsal aanbieding dan is het makkelijk om de goedkoopste zwitsal aanbieding te vinden met de Zwitsalaanbieding.nl website. Op deze website zie je al heel snel de producten van zwitsal aanbieding onder zwitsal aanbiedingen, zoals shampoo van Zwitsal en doekjes van Zwitsal. De shampoo en doekjes van Zwitsal staan op de website als deze in de aanbieding zijn Dit zijn aanbiedingen en acties van online en offline aanbieders.

Zwitsal Aanbiedingen

Deze website is handige en zal goede zwitsal aanbiedingen weergeven. Hier kan je ook aanbiedingen van andere producten terug vinden onder links. Betaal dus zeker niet teveel voor producten van zwitsal door acties en aanbiedingen te gebruiken en zo koop je met korting bij bijvoorbeeld een supermarkt in de buurt. Door een zwitsal aanbieding te kopen kan je al snel besparen op je boodschappen. Dit kan aardig oplopen als je acties gebruikt zoals 4 halen en 3 betalen. Zo kan je een hoop geld besparen op je inkopen van deze zwitsal producten. De zwitsal aanbiedingen zijn heel deze week nog geldig. Mocht de actie eerder aflopen dan wordt dat vermeld op de website. Dus wacht zeker niet te lang en ga besparen door shampoo met korting in te kopen. Bezoek eerst even Zwitsal aanbieding .nl en weet waar je het shampoo het best kan kopen en hoeveel je kan besparen. Bezoek deze site elke week, zodat je voortaan op de hoogte ben van de goedkoopste aanbiedingen Zwitsal.

Netflix alternatieven

Tegenwoordig zijn er talloze video streaming diensten. Leuk als je een avondje niets te doen hebt, maar er zijn een hoop nadelen.

Films en series kijken

Toen Netflix begon waren vele mensen dolbij. Eindelijk een manier om zonder reclame een film te kijken. Of een serie te volgen, met de mogelijkheid om vele afleveringen achter elkaar te bekijken. Netflix is leuk, het aanbod is echter nogal beperkt. Daarnaast verdwijnen goede films en series regelmatig, waardoor het aanbod wel wisselt maar amper toeneemt. Wat erg vervelend is van Netflix, is dat je op de belangrijkste plekken geen gebruik kan maken van de video dienst. Als je een paar weken in het ziekenhuis ligt, zou Netflix ideaal zijn. Maar, de meeste bedrijven en ook ziekenhuizen maken gebruik van een proxyserver. Netflix blokkeert proxy’s, waardoor je een foutmelding ziet en geen toegang hebt tot de dienst.

Opkomst van andere video diensten

Als iets succesvol is, gaan bedrijven het kopieeren. Dat is met Netflix zeker het geval. Naast Apple, Google, Amazon, Disney zijn er talloze andere bedrijven die een video dienst aan het opzetten zijn. Of al hebben. En ze concurreren allemaal met elkaar. Hierdoor raakt het aanbod aan films en series ook verdeeld. Vroeger stonden Disney films op Netflix. Disney kocht Marvel op. Ze trokken al hun films en series weg bij Netflix, om te gebruiken op hun eigen videodienst. En dat doen bijna alle video streaming diensten. Als je toegang wilt hebben tot een iedere film of serie, heb je ongeveer 15 verschillende abonnementen nodig, wat zo’n 200 euro per maand kost. Mede hierom kiezen veel mensen er voor om films er series te downloaden.

Downloaden via nieuwsgroepen

In nieuwsgroepen posten mensen films en series. Die kan iedereen gewoon downloaden, vaak in ultra HD met ondertiteling. Er zijn kosten aanverbonden. Om te downloaden uit nieuwsgroepen heb je namelijk een nieuwsserver nodig. Dat kost ongeveer 7 euro per maand maar het kan al vanaf 3 euro. Er zijn veel bedrijven die nieuwsservers aanbieden. De meest bekende zijn Eweka en xsnews. Je kan deze providers gratis proberen. Bij Eweka kan je een weekje downloaden zonder te betalen. Meer informatie over een gratis week Eweka? Klik dan hier. Wil je xsnews proberen dan kan je zelfs 2 weken gratis downloaden. Om de diensten van deze provider te testen, kan je hier meer informatie over xsnews vinden. Probeer het eens, het kost niets, downloaden is simpel en je hoeft geen enkel reclameblok meer aan te zien.

Voordelige refurbished iPhone aanschaffen?

Wanneer je op een voordelige manier toch over een mooie iPhone wilt beschikken, dan kan het interessant zijn om een refurbished iPhone aan te schaffen. Dit zijn telefoons die geheel zijn gerest en waar nodig zijn voorzien van nieuwe onderdelen. Zo heb je een zo goed als nieuwe iPhone voor een voordelig tarief. Bij de meeste shops krijg je ook nog eens een lange periode garantie op je telefoon.

Dat heeft als voordeel dat je er, mocht er wat mis mee zijn, ook nog mee terug kunt. Kijk altijd wel even goed waarop je precies garantie krijgt. Is dit bijvoorbeeld op de software of op de onderdelen? Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kan je eventueel contact opnemen met de klantenservice van de shop.

Een refurbished iPhone is er in verschillende types, ook de wat nieuwe versies van Apple zijn te verkrijgen als gereviseerde telefoon. Je kan op deze manier echt op de kosten besparen. Dat is echt enorm prettig en zo ben je toch voorzien van één van de nieuwste iPhones. Sommige shops hebben regelmatig een leuke actie waarbij je bepaalde accessoires cadeau krijgt. Houd daarom goed de aanbiedingen van de verschillende shops in de gaten. Shop vandaag nog!

Online privacy dankzij een VPN

Wie middels Eweka of Pure Usenet download, download middels SSL. Hierdoor is het niet nodig om iets te doen aan je verdere privacy. Maar als het aankomt op gewoon surfen, een bezoek aan Facebook, email, dan denken mensen amper tot niet aan hun privacy. En dat terwijl het is tegenwoordig vrij makkelijk is om ervoor te zorgen dat je online privacy gewaarborgd is. Er zijn immers talloze oplossingen, van een proxy, VPN tot het tor netwerk. Welke oplossing biedt de meeste veiligheid en is betaalbaar?

Proxy, Tor of een VPN?

Over het algemeen is een proxy zeer veilig. Men neemt een ander IP aan en kan anoniem online surfen, mailen, winkelen en zelfs internetbankieren. Toch heeft een proxy een aantal nadelen. Een gratis proxy is amper bruikbaar omdat de verbindingssnelheid zo ver terugvalt dat je er eigenlijk niets aan hebt. Wie kiest voor een betaalde proxy betaald per GB en dat maakt een proxy te duur voor mensen die hun online privacy willen beschermen bij alles wat ze doen. Daarnaast wordt een proxyserver beheert door iemand en je weet maar nooit wat diegene gaat doen met je gegevens. Het is voor de beheerder van een dergelijke server namelijk mogelijk om mee te kijken.

Wie het Tor netwerk wilt gebruiken komt ook van een koude kermis thuis. Het Tor netwerk is ontwikkeld door het Amerikaanse departement van Defensie. Veel mensen die echt om hun online privacy geven durven alleen daarom Tor al niet eens te gebruiken. Daarnaast is Tor ontzettend langzaam, snelheden van 128Kb/sec zijn niet ongewoon. Het ergste is misschien wel dat Tor niet langer 100% veilig is. Tor is op verschillende manieren kwetsbaar. Mensen die het Tor netwerk gebruiken zijn dus nooit helemaal anoniem, wat het eindelijk allemaal nogal zinloos maakt.

Online privacy en een VPN

Een VPN is een virtuele prive netwerk. Met een app kan men inloggen op een gewenste VPN en op die manier een ander IP adres aannemen. Betaalde VPN bedrijven bieden VPN servers aan van over de hele wereld, waardoor het voor klanten mogelijk is om IP adressen aan te nemen van andere landen. Van Nederland tot Nieuw Zeeland, van Noorwegen tot Nepal, er zijn overal ter wereld virtuele privénetwerken waar men op kan inloggen. Als je eenmaal een ander IP adres hebt, kan niemand zien wat je online doet. Een virtueel privénetwerk heeft geen nadelen, alleen maar voordelen. De download en upload snelheid wordt zelden minder dan je internetverbinding en een VPN biedt echte online privacy. Wij willen hier uitgebreid ingaan op de vele voordelen en alle mogelijkheden die een VPN biedt.

Goedkoper printen

Bijna iedereen heeft huis een printer staan. Je kunt bijna niet zonder. Hoewel alles tegenwoordig steeds meer en meer gedigitaliseerd wordt, komt het toch nog vaak van pas om even iets te printen. Het is dan ook lastig als je geen printer in huis hebt. Ondanks dat de printer zo’n standaard apparaat is dat veel mensen hebben, is het best wel duur. Dat wil zeggen, het aanschaffen van het apparaat zelf is meestal niet al te duur, maar de kosten liggen bij de inkt. Bij elk printje gebruik je inkt en het vervangen van de cartridges is een duur grapje. In dit artikel lees je hoe je kosten kunt besparen op printen.

De eerste tip begint al bij de aanschaf van de printer. Zoals ik al eerder noemde zitten de kosten niet in de aanschafprijs van de printer. Let daarom niet te veel op de prijs van de printer zelf, maar meer op de prijs per pagina. Het werkt namelijk zo dat goedkope printers over het algemeen vaak duurdere cartridges hebben en duurdere printers juist goedkope cartridges. Als je dus van plan bent de printer vaak te gebruiken, kun je beter investeren in een duurdere printer met lagere kosten per pagina.

Verder is het goed om te weten dat je niet noodzakelijk de cartridges van het originele merk hoeft te kopen. Bij een bepaalde printer wordt meestal een bepaald merk aangeraden, maar je kunt ook kiezen voor een goedkoper alternatief. Hierbij is het wel belangrijk dat de cartridges passen, anders heb je er niets aan. Als je bijvoorbeeld een kabel printer of folie printer hebt, dan moet je weer totaal andere producten gebruiken. Dus kijk daar goed naar.

De laatste tip is om alle inkt echt te gebruiken. De printer geeft vaak al eerder aan dat de inkt op is dan dat dit werkelijk zo is. Negeer deze melding dus en blijf printen tot er echt geen inkt meer uit komt.