Veren voor kantel en garagepoorten

ROMASS is al ruim 20 jaar de vakspecialist in het herstellen en onderhouden van alle merken en types poorten. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat wij uw type poort niet kunnen herstellen

Veren voor kantel en garagepoorten

Veren zijn een belangrijk onderdeel van een kantelpoort en een garagepoort. Ze zorgen ervoor dat een poort geleidelijk omhoog en omlaag beweegt. Wanneer een veer niet goed meer functioneert of gebroken is, kan een deur niet goed meer omhoog en omlaag bewegen. ROMASS is al sinds 1999 gespecialiseerd in torsieveren en trekveren techniek voor garagepoorten. De veren die we op maat maken worden al jaren lang kogelgestraald, waardoor de levensduur met 40% wordt verhoogd.

ROMASS produceert de veren voor al onze klanten op maat. Elke garagedeur is anders, waardoor de veren die daarvoor nodig zijn ook verschillend zijn. Alle torsie en trekveren die we produceren worden op maat gemaakt volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort.Door geen standaard torsieveren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagepoort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS. Daarnaast zorgen uitgebalanceerde veren ervoor dat je poort weer optimaal functioneert. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je poort.

De veren worden geproduceerd in onze eigen Spare Parts Centre, waar onze medewerkers voor u klaar staan om indien nodig direct aan de slag te gaan om een veer te produceren. Op dit moment produceren we veren met draaddiktes van 4,5 mm tot 11mm, veerdiameters van 51 mm, 67mm, 95 mm en 152mm. Indien gewenst kunnen de veren worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden. We kunnen de veren op drie manier uitbuigen, zodat de veren ten allen tijden passen op elk type garagepoort van elk merk.

Hoe kan ik een veer bestellen?

Indien de veer van uw garagepoort kapot is kunt u bij ROMASS online een storing aanmelden. We nemen zo spoedig mogelijk contact op, om een technieker uw kant op te sturen. Een van onze vakkundige techniekers komt naar u toe om de afmetingen van de kapotte veer op te meten. De afmetingen worden doorgegeven aan de medewerkers van ons Spare Parts Centre waar de veer op maat wordt gemaakt. Zodra de veer op maat is gemaakt, komt er een technieker naar u toe om deze te plaatsen.

Meer informatie over veren voor kantelpoorten en garagepoorten? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten.