Taxi Berlicum

Taxi in Berlicum

Taxi Berlicum verzorgd dagelijks vanuit Berlicum en omgeving ritten naar en van Berlicum en is tevens onze vaste standplaatst. Wilt u er zeker van zijn dat er een taxi voor u klaar staat bij aankomst op Berlicum dan kunt u vooraf een Berlicum taxi reserveren. U hoeft dan niet te wachten als en onverhoopt door drukte even geen taxi’s op het station staan en een vooraf gereserveerde taxi bij Berlicum is doordat wij geen startarief en een lagere kilometerprijs hanteren al snel enkele euro’s voordeliger dan de meeste andere taxibedrijven.

TAXI BERLICUM

Service & kwaliteit

De tevredenheid van u als passagier en het vertrouwen dat u in ons stelt staat bij ons op al onze diensten voorop. Onze chauffeurs bieden u dan ook een ouderwetse service waarbij het helpen bij het in en uitstappen, het aanreiken van de gordel of het in en uitladen van uw bagage voor ons de normaalste zaak van de wereld is waarbij wij zeker niet te beroerd zijn om dit vanaf uw voordeur naar de taxi te brengen of andersom. Heeft bij aankomst op of bij vertrek vanaf Berlicum wat extra hulp nodig, laat het ons even weten. De chauffeurs van Berlicum lopen graag even met u mee.

 

Taxi in Berlicum

Ritprijs berekenen en online reserveren

Op het taxivervoer vanuit Berlicum en omgeving naar en van taxi berlicum kunt u met de boekingsmodule bovenin de website een schatting berekenen van de te verwachten ritprijs en uw rit aansluitend bij een minimale reserverings tijd van 1 uur voor vertrek of aankomst in Berlicum online reserveren. Heeft u binnen een uur of direct een taxi nodig dan dient u telefonsich te bestellen.