Sierhekwerk van De Wit Hekwerken

Wenst u een sierhekwerk om uw tuin heen? De Wit Hekwerken is hierin een specialist. De Wit Hekwerken heeft jaren lang ervaren met het ontwerpen, lassen en installeren van de meest eenvoudige tot de meest complexe hekken. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw voortuin of achtertuin mee te versieren. Ook kan De Wit Hekwerk voor sierpoorten zorgen die passen bij de stijl van de gekozen sierhekken.

Er is dus volop keuze om uw woning een stukje mooier te maken. Vraag een van onze experts om advies en u weet direct waar u aan toe bent en of er mogelijkheden zijn die beter zijn, maar waarvan u nog niet op de hoogte was. Een versiering voor uw terrein plaatst u slechts één keer dus het is het beste als u de prachtigste oplossing neemt. Naast sierhekwerk bouwt en plaatst De Wit Hekwerken ook functionele poorten en hekken.

Uitgebreide opties in sierhekwerken

U heeft bij De Wit Hekwerken uitgebreide opties in sierhekwerken. Zo zijn er zeer gevarieerde patronen waaruit u kunt kiezen. Uit verschillende streken komen de meest karakteristieke patronen voor de spijlen. Zo zijn er hekken met punten aan het uiteinde van de spijlen zoals die uit Lissabon. Er zijn er die daaronder nog een extra versiering hebben met cirkel en een dubbele lijn zoals bij New-York. Ingeval van het sierhekwerk van Stockholm ontbreken de punten, maar juist niet de cirkels en de lijn. Er zijn hier variaties op zoals een toevoeging van een halve ring tussen de uiteinden. Er zijn ook halve bogen zoals bij Helsinki, noem maar op. Bij het patroon van Kopenhagen heeft men ook halve bogen maar zijn de punten in de vorm van een lelie. De Wit Hekwerken biedt dus veel opties wat betreft de aanschaf van een sierhekwerk.

Advies over sierhekken

Het is mogelijk om bij De Wit Hekwerken advies te ontvangen over de sierhekken die men kan kiezen. Men schaft zo’n stukje versiering slechts één keer aan waardoor het verstandig is om een weloverwogen keuze te maken. De specialisten van De Wit Hekwerken helpen u bij het maken van de juiste keuze omtrent uw nieuw aan te schaffen hekwerk.