Studio 139 schoonheidssalon

Het is bij Studio 139 mogelijk om schoonheidsbehandelingen te ontvangen. Als schoonheidssalon biedt Studio 139 de mooiste services om ervoor te zorgen dat je er weer verzorgd uitziet. Daarbij kan je manicuren en pedicures krijgen. Men krijgt dan ondersteuning van getrainde schoonheidsspecialisten die er alles aan doen om jouw handen en voeten mooi en verzorgd te maken.

Daarbij is het een optie om een opleiding te volgen in onze nagelstudio waarbij je alles leert over het verzorgen van nagels, wimpers, wenkbrauwen en meer. Wanneer je dat onder de knie hebt kan je zelf aan de slag gaan met schoonheid en verzorging. Als je dus diensten van Studio 139 wilt ontvangen of het nu gaat om nagelstyling of om de opleiding dan is dat bij ons mogelijk.

Nagelstudio waar men acryl en gel nagels kan halen

In onze nagelstudio kan men de vingernagels en teennagels laten verzorgen door een specialist uit Studio 139. Daar heeft men de keuze uit de verschillende soorten diensten die zorgen voor mooie glanzende nagels die voor een lange tijd meegaan. In de nagelbranche is nagelstyling een relatief nieuwe categorie. Daarbij kan men om de 3 of 4 weken nieuwe nagels halen bij onze schoonheidssalon. Dan zijn ze verbruikt en minder mooi. Mocht men dus om nagelverzorging verlegen zijn en graag nieuwe nagels van acryl of gel willen kan men bij Studio 139 terecht. Bij verkleuringen zijn dergelijke behandelingen erg handig. Ook zijn er speciale nagelbehandelingen die voor nagelbijters bedoeld zijn. Ga daarom naar onze nagelstudio waar men voor al deze zaken daar terecht kan.

Andere beautybehandelingen ontvangen

Er zijn beautybehandelingen die men bij Studio 139 kan ontvangen die niet direct aan nagelverzorging zijn gerelateerd. Zo kan men bij deze schoonheidssalon terecht om wimpers te laten verlengen, maar ook om wenkbrauwen te epileren en dat soort zaken. Zo is er ook MYscara, body waxing en andere beauty oplossingen. Studio 139 kan helpen met het uitvoeren van beautybehandelingen.