ServerDirect lanceert innovatief online offerte systeem

Nederlands snelst groeiende server bedrijf lanceert voor alle geregistreerde gebruikers van de ServerDirect website een innovatief online offerte systeem. ServerDirect speelt hiermee in op de groeiende vraag van klanten om snel, tijd en plaats onafhankelijk een offerte uit te kunnen brengen aan klanten.

De bezoeker van de ServerDirect website dient eerst aangemeld te zijn op de website. De klant kan nu online de producten of (server) configuraties selecteren. Het samenstellen van de offerte vereist overigens geen ver gaande technische kennis, omdat alle configuratie mogelijkheden vooraf gecontroleerd zijn op compatibiliteit. Na het selecteren van de juiste producten kunt u uw eigen bedrijfslogo uploaden, uw verkoopprijs aanpassen en uw klant gegevens invoeren voor wie uiteindelijk de offerte bestemd is. Zodra u klaar bent met de bewerking hiervan kunt u de offerte opslaan en naar uzelf mailen. “U kunt nu makkelijk en snel de offerte doorsturen naar uw klant.
Zodra uw klant akkoord heeft gegeven op de offerte kunt u deze eenvoudig omzetten naar een inkooporder voor ServerDirect en wij zorgen ervoor dat uw bestelling meteen wordt verwerkt”, aldus Fouad El Youssoufi, commercieel directeur van ServerDirect.

Automatiseringsbedrijven die specifieke producten en diensten leveren ontvangen normaal gesproken geen orders zonder vooraf een offerte te hebben uitgebracht. In het maken van een offerte gaat vaak veel tijd zitten, wachten op feedback van (verschillende) leveranciers, het kopiëren en plakken van de klantgegevens, het opzoeken van verschillende prijzen en het invoeren van aanvullende informatie. “Met ons online offerte systeem behoort dit allemaal tot het verleden. Doordat wij alles voor u geautomatiseerd hebben levert dit niet alleen tijdswinst op voor u, maar zorgt ook voor professionele en uniforme offertes. Zo kunt u zich focussen op het verkopen van uw product of dienst in plaats van het maken van offertes”, aldus Siu Hong Fung, operational manager van ServerDirect.

ServerDirect is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het leveren van servers, storage systemen en netwerkapparatuur aan datacenters, automatiseringsbedrijven en het MKB. Een ervaren en gemotiveerd technisch verkoop team zorgt ervoor dat klanten snel en adequaat geholpen worden bij alle server gerelateerde aanvragen. Een snelle levering gecombineerd met een uitstekende support is de garantie die ServerDirect afgeeft voor al haar klanten. Zonder gedoe een server kopen doe je makkelijk en snel bij ServerDirect.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

ServerDirect
Brainpark II
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
www.ServerDirect.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.