Garagedeur paneel vervangen op maat? ROMASS helpt u

Heeft u een garagedeur paneel eruit gereden of zijn er meerdere panelen versleten? Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk dat de kapotte garagedeur paneel vervangen wordt. Wij van ROMASS beschikken over een ruime voorraad panelen van alle merken deuren. Wanneer een klant een defect paneel heeft kunnen we snel een nieuwe plaatsen. Hierdoor hebben onze klanten geen last van lange levertijden.

Garagedeur paneel vervangen

Als u een van onze ervaren monteurs inschakelt voor het vervangen van een garagedeur paneel, kunt u vertrouwen op onze expertise en snelle service. Een van onze monteurs komt langs om de schade aan het paneel op te nemen. Wellicht is het mogelijk dat uw paneel nog gemaakt kan worden. Indien dit mogelijk is gaan de monteurs direct op locatie aan de slag om de schade te herstellen. Ze beschikken over de juiste materialen om direct op locatie het probleem op te lossen. Indien na de inspectie blijkt dat het paneel niet te herstellen is, gaat de monteur het paneel opmeten. De afmetingen van het paneel worden doorgeven aan de medewerkers van ons Spare Parts Centre waar er direct een paneel op maat wordt gemaakt.

Dankzij onze ruime voorraad van garagedeur panelen, hebben onze klanten geen last van lange wachttijden. Uiterlijk binnen 5 werkdagen is uw paneel op maat gemaakt. We plannen een nieuwe afspraak in om het nieuwe paneel te monteren. Tijdens de montage zorgt de monteur ervoor dat het paneel goed wordt gemonteerd en wordt de deur goed afgesteld zodat hij goed kan functioneren. Indien gewenst wordt het paneel in uw gewenste kleur gespoten.

ROMASS inschakelen

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om uw garagedeur paneel te vervangen? Ga dan snel naar onze website. Hier kunt u ons online formulier vinden om een monteur in te schakelen. Door de online stappen in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Per mail wordt er een bevestiging verstuurd met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze storingsdienst kunt u terug vinden op onze website.