Candy Crush Blokkers en obstakels

In Candy Crush Saga, zijn er blockers of obstakels die je zullen verhinderen bij het opruimen van snoepjes en het vormen van combinaties. Sommige blokkers kunnen worden gewist, anderen niet en sommige kunnen worden gewist met meerdere bewegingen. In latere levels, zal je zelfs een aantal blockers kunnen regenereren!

  1. Candy Crush Saga Blokkers – Chocola – candy verbrijzeling chocolade in eerste levels, zijn blokkers die kunnen vermenigvuldigen. Sommige boards zullen beginnen met een bepaald aantal van chocolade, maar voor elke beweging die geen chocolade vernietigd zal een nieuwe chocolade bij komen. Tot level 156, kan je bonbons stoppen met het vermenigvuldigen door het op te ruimen.
  2. Chocoladefonteinen – Snoep verbrijzeling chocoladefontein gaan niet tot level 156, maar wanneer ze dat doen, kijk uit! Deze machines zullen chocolade regenereren, zelfs als u het hele bord van chocolade blockers hebt gewist.
  3. Bommen – candy verbrijzeling bomben zijn gekleurd net als normaal Candy Crush Saga snoepjes en kunnen alleen worden gewist door middel van een 3-candy combo of door een speciale snoep. Het nummer in de bom geeft aan hoeveel moves je krijgt om de bom te wissen.
  4. Drop-X – Ook bekend als Locked Candies, een drop X zal voorkomen dat je snoep kan verplaatsen. Om de drop te wissen moet je een speciale snoep gebruiken of een snoep combinatie maken met dezelfde kleuren in de vergrendelde snoep.