Vaccinaties voor Zuid-Afrika

Wanneer u een reis gaat maken naar een verre bestemming, moet u altijd even checken of u vaccinaties nodig heeft. U gaat bijvoorbeeld een prachtige reis maken door Zuid-Afrika en daar horen veel voorbereidingen bij. Ook vaccinaties, want in Zuid-Afrika loopt u een risico op infectieziekten. Dankzij de vaccinaties Zuid-Afrika wordt er een hoop ellende bespaard tijdens uw reis. Bij Thuisvaccinatie zorgt u eenvoudig voor uw inentingen.

Thuisvaccinatie

Bij Thuisvaccinatie kunt u online een afspraak maken. U vult uw gegevens in op het aanmeldformulier en u geeft aan met hoeveel personen u gevaccineerd wilt worden. Vervolgens komt u bij de vragenlijst en een gezondheidsverklaring. Daarna sturen zij u een bevestiging van de afspraak met de arts bij u thuis. U ontvangt ook het vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten. De arts komt dan binnen het afgesproken tijdsblok bij u thuis of op uw werk. U bepaald zelf waar u gevaccineerd wilt worden.

Inentingen Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika loopt u het risico op infectieziekten, zoals onder andere DTP, Hepatitis A en Malaria. Laat uw reis niet verpesten en vraag tijdig advies over vaccinaties en malaria pillen voor Zuid-Afrika. Op de site van Thuisvaccinatie kunt u alvast het globale advies bekijken voor de inentingen die u nodig heeft.