Tips voor het maken van een rolluik

Een rolluik maken is erg lastig. Om gevaarlijke situaties te voorkomen adviseren we altijd een specialist in te schakelen voor het herstellen van een rolluik. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en typen rolluiken in heel België. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt hebben voor een spoed reparatie.

Rolluik maken

Om ervoor te zorgen dat de kans op een ongeval verkleind wordt, adviseren we om de defecte rolluik niet te gebruiken totdat een van onze ervaren techniekers is langs geweest. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te maken. Al onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Tijdens het maken van een rolluik gaan ze eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Het kan zijn dat een rolluik niet goed is afgesteld of een onderdeel kapot is. De techniekers gaan aan de slag om dit probleem op te lossen.

Waarom ROMASS inschakelen voor een rolluik herstelling?

Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel specialist van alle merken en types rolluiken, garagepoorten en toegangspoorten. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze over de juiste kennis beschikken om alle problemen metf een rolluik op te lossen. Naast het beschikken over de juiste kennis hebben onze techniekers een servicebus tot hun beschikking met een ruime voorraad van reserveonderdelen. Veel problemen worden veroorzaakt door onderdelen die defect zijn. Door onze ruime voorraad van reserveonderdelen kunnen defecte onderdelen 95% van de herstellingen direct worden vervangen. ROMASS beschikt ook over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België waardoor er altijd een specialist bij u in de buurt is.

Veel voorkomende problemen met een rolluik

Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een rolluik niet meer kan functioneren. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn:

  • Een defecte motor
  • Rolluik gaat niet meer open/dicht
  • Lamellen uit de rails
  • Handzender werkt niet meer/is kapot

Hoe kan ik een ROMASS technieker inschakelen?

Wilt u een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen om uw rolluik te maken? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de rolluik herstelling. Per mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraak inclusief afspraak nummer. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.