Schuifpoort herstelling door ROMASS Business

Een defecte schuifpoort kan vervelende gevolgen hebben voor uw firma. Bedrijfsprocessen kunnen in gevaar komen wanneer een schuifpoort niet goed meer functioneert. De techniekers van ROMASS Business staan voor u klaar voor een schuifpoort herstelling. We komen zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen met uw schuifpoorten op te lossen.

Schuifpoort herstelling

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist voor alle merken en types schuifpoorten, industriepoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid om alle merken en types schuifpoorten te kunnen onderhouden en herstellen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken worden ze elk halfjaar bijgeschoold. De techniekers beschikken naast de juiste kennis ook over de juiste onderdelen in hun servicebus. ROMASS Business beschikt over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen versleten of kapotte onderdelen direct ter plaatste worden vervangen waardoor de meeste problemen met een schuifpoort direct op locatie worden opgelost.

De meeste problemen met een schuifpoort worden veroorzaakt door intensief gebruik en slecht onderhoud. Om de veiligheid van uw personeel, bezoekers en goederen te waarborgen is het wettelijk verplicht om schuifpoorten industriepoorten en laad en lossystemen te keuren en onderhouden voor een gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Een technieker inschakelen

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig een technieker inschakelen voor een schuifpoort herstelling. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw schuifpoort te herstellen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.