Rolluiken reparatie in Rotterdam

ROMASS begrijpt dat kapotte rolluiken vervelende gevolgen kunnen hebben. Je kan misschien een raam niet meer open of dicht doen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk overlast hebben aan een defect rolluik, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met een storing aan je rolluik. We sturen zo snel mogelijk een monteur naar je toe die het probleem op komt lossen.

Rolluiken reparatie in Rotterdam

ROMASS is al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagedeuren en toegangshekken in heel Nederland en België. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben jaren ervaring. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken, worden ze elk half jaar opnieuw geschoold. Zo beschikken ze over de juiste kennis om alle problemen met een rolluik op te lossen.

Naast het beschikken over de juiste kennis, beschikken onze monteurs ook over de juiste materialen en gereedschappen om de meeste problemen met een rolluik direct ter plaatse op te lossen. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad reserveonderdelen van alle merken rolluiken. Dankzij onze ruime voorraad kunnen bij reparaties versleten of kapotte onderdelen direct ter plaatse worden vervangen. Hierdoor kunnen onze monteurs de meeste problemen met een rolluik direct oplossen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, sturen we een monteur naar u toe om het onderdeel te plaatsen.

Reparatieafspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen voor een rolluiken reparatie in Rotterdam? Dan kan bij ons snel en eenvoudig via de website. Door de verschillende stappen in ons formulier te doorlopen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin de dag, tijdstip en locatie wordt vermeld van de storing. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om jouw rolluik te repareren. Je ontvangt aan het einde van de reparatie een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de monteur heeft uitgevoerd.

Wil je meer informatie over onze diensten? Dan kan je een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.