onderhoud dockleveller

Om uw bedrijfsprocessen niet in gevaar te laten komen is het belangrijk dat docklevellers goed blijven functioneren. Om de dockleveller in goede staat te laten verkeren, is jaarlijks onderhoud een goede oplossing. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de shelters jaarlijks worden gecontroleerd op versleten onderdelen of andere mankementen. Deze onderdelen worden door onze vakkundige techniekers hersteld of vervangen.

Onderhoud dockleveller

Docklevellers zijn bij veel firma’s een belangrijk onderdeel om goederen, personen en voertuigen te laten laden en lossen. Om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert en er geen problemen ontstaan kunt u docklevellers jaarlijks laten onderhouden en keuren door ROMASS Business. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid om alle merken en types docklevellers te kunnen onderhouden en herstellen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken worden ze elk half jaar bijgeschoold.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de dockleveller op meer dan 50 cruciale punten gecontroleerd. Indien nodig worden versleten onderdelen in overleg vervangen door een nieuw onderdeel. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken. Dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen worden de meeste problemen direct ter plaatse opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben wordt deze direct besteld. Zodra we het artikel binnen hebben, sturen we een technieker naar u toe om het onderdeel te plaatsen.

Jaarlijks onderhoud levert een aantal voordelen op. Zo zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kans op een storing of een probleem wordt verkleind. Daarnaast wordt de levensduur van de dockleveller verlengd. Naast de voordelen voldoe je ook aan de wettelijke eisen waaraan docklevellers en industriepoorten aan moeten voldoen. Om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te waarborgen is het wettelijk verplicht om laad en lossystemen en industriepoorten jaarlijks te laten onderhouden en keuren door een gecertificeerde technieker.

Onderhoudsbeurt inplannen

Wilt u onderhoud aan uw dockleveller laten uitvoeren door een van de vakkundige techniekers van ROMASS Business? Geen probleem. U kunt via onze website een offerte aanvraag indienen voor een onderhoudsbeurt. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de offerte aanvraag te bespreken. Als we duidelijk in beeld hebben gebracht om hoeveel installaties het gaat en wat uw wensen zijn, sturen we een offerte op voor het onderhoud. Indien u akkoord bent met de offerte en dit heeft doorgegeven, sturen we in overleg een technieker naar u toe om onderhoud uit te laten voeren aan uw dockleveller.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.