Monteur bedrijfsdeuren en garagedeuren – ROMASS Business

Bent u opzoek naar een professionele monteur van bedrijfsdeuren en garagedeuren? Neem dan direct contact op met ROMASS Business. Wij hebben uitstekende monteurs die alle merken en typen bedrijfsdeuren kunnen onderhouden en repareren. Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, stelt ROMASS Business hoge eisen waaraan de monteurs moeten voldoen om bij ons te mogen werken. Wij vinden het zeer belangrijk dat de kandidaten kennis hebben over bedrijfsdeuren en garagedeuren die wij repareren en onderhouden. Naast de basis kennis van de monteurs worden ze in de eerste maanden vakkundig getraind en behalen ze alle benodigde certificaten om veilig en vakkundig deuren te kunnen onderhouden. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Wat doet een bedrijfsdeuren monteur?

Een monteur bedrijfsdeuren doet bij ROMASS Business alle bedrijfsdeuren onderhouden en repareren van onze klanten. Het maakt niet uit van welk merk of welk type uw bedrijfsdeur is, de monteurs van ROMASS Business kunnen het voor uw onderhouden of repareren. Bij het onderhouden van de bedrijfsdeuren zorgt de monteurs er voor dat de levensduur wordt verlengt en dat de bedrijfsdeur weer veilig is voor uw klanten en voor personeel. Bij een storing aan uw bedrijfsdeur doet onze monteur het voor u weer repareren. Onze monteur zorgt ervoor dat uw deur weer veilig is en helemaal in orde is voor gebruik. Onze monteur zal dit zo snel en secuur mogelijk, zodat u er zo min mogelijk last heeft van uw storing. De meeste storingen worden direct op locatie oplost door onze monteurs. Ze beschikken over een servicebus waarin een ruime voorraad aanwezig is van onderdelen, waardoor ze op locatie direct defecte onderdelen kunnen vervangen.

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen? Wacht niet te lang en neem contact op. Via onze site kunt u online een afspraak maken om een van onze specialisten in te schakelen.