Luxe appartement op Curaçao

Op Curaçao staat een geweldig appartement dat beschikbaar is gesteld door de specialist genaamd SEA Holiday Villas! Zij hebben namelijk een appartement dat alles beschikt wat u in gedachten heeft voor de perfecte vakantie. Zo is de gehele appartement voorzien van airco en is het daarom nooit te warm in het appartement. Zo kunt u na het zonnen in de zon bij uw eigen privézwembad vervolgens naar binnen toe om daar heerlijk in de airco verkoeld te zitten, nadat u heerlijk voor de televisie op de playstation 3 heeft gespeeld.

Vele slaapkamers

Het appartement heeft vele slaapkamers die de mogelijkheid geven om met meerdere vrienden of familieleden op vakantie te gaan. Het appartement beschikt namelijk over 4 slaapkamers en heeft daarnaast 3 badkamers. Bovendien heeft u een tropische tuin met verschillende tuinmeubelen en is er een buitenbar waarnaast de privézwembad gevestigd staat. Ook kunt u voor het diner een heerlijke chefkok in huren die de meest geweldige gerechten binnen no-time voor u op tafel zet, waarna u heerlijk in het zonnetje kunt genieten van al het heerlijke eten dat door hem gemaakt is.

Informatie over het appartement

Wilt u meer informatie over het appartement? Klik dan op de Duitse Google het volgende zoekwoord in: Ferienwohung Curaçao.