Kosten garagedeur maken

Heeft u een kapotte garagedeur en wilt u deze laten maken door een vakkundige monteur? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste aan het juiste adres. ROMASS is al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren, rolluiken en toegangshekken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Wanneer je een storing aan je garagedeur hebt aangemeld nemen we zo snel mogelijk contact om een reparatie in te plannen.

Garagedeur maken

Onze monteurs staan voor u klaar om problemen met een garagedeur op te lossen. Ongeacht het merken van uw garagedeur, wie hem heeft geplaatst en hoe oud uw garagedeur is, onze monteurs lossen het probleem voor u op. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben jaren lang ervaring in het maken van garagedeuren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren, worden onze monteurs elk halfjaar bijgeschoold. Daarnaast beschikt ROMASS over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken deuren. Dankzij deze ruime voorraad kunnen de meeste problemen met een garagedeur direct ter plekke worden opgelost. Indien er een onderdeel nodig is die we niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra we de bestelde onderdelen binnen hebben, sturen we een monteur naar je toe om het missende onderdeel te plaatsen.

Door onze snelle service ondervindt u zo min mogelijk overlast van een kapotte garagedeur. U kunt ons bellen of online een afspraak maken om onze monteurs in te schakelen. Door de verschillende stappen in het online formulier in te vullen dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op een een afspraak in te plannen om je garagedeur te maken. Indien nodig, vertrekken we direct naar u toe.

Tips om storingen te voorkomen

Problemen met je garagedeur zijn erg vervelend. Daarom hebben wij een aantal tips voor je om de kans op een storing te verkleinen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud door een onderhoudsspecialist ervoor dat onderdelen in topconditie blijven waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Naast het laten onderhouden van je garagedeur kan je zelf ook ervoor zorgen dat de deur goed schoon blijft. Wanneer je jouw garagedeur regelmatig schoon maakt, komt er minder vuil bij de onderdelen wat de kans op problemen verminderd. Als laatste tip geven we mee dat wanneer je merkt dat je garagedeur niet goed meer functioneert, direct contact op te nemen met ROMASS. Wanneer je te lang wacht kan de schade aan de deur erger worden waardoor de kosten voor het maken van je garagedeur ook zullen oplopen.

In welke regio is ROMASS actief?

ROMASS beschikt over een groot netwerk van monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Door ons grote netwerk van service monteurs zijn we werkzaam in heel Nederland. Of het nu gaat om een garagedeur maken in Breda, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Limburg of Nijmegen. Voor onze monteurs is dit geen probleem. We komen zo snel mogelijk naar u toe.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.