iPhone 7 herstellen

iPhone 7 herstellen

Een iPhone 7 herstellen komt altijd ongelegen! Stel je voor, je staat op het punt op vakantie te gaan en je krijgt schade aan je iPhone 7: het glas is gebroken, het bereik is ineens slecht of je camera werkt niet naar behoren. Dan ben je even behoorlijk onthand, is haast geboden en zoek je naar een betrouwbaar adres dat je snel uit de spreekwoordelijk brand helpt. Je iPhone 7 herstellen doen je bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel, hét reparatieservicebedrijf voor smartphones ‘the place to be’. Waarom? Omdat we weten dat elke smartphone bezitter geen dag zonder kan en wij je binnen een paar uur weer voorzien hebben van een zo goed als nieuwe iPhone 7!

Loop maar binnen

Onze werkwijze is simpel, transparant en we zijn volledig ingericht op snelle service zonder afspraak. Dus is het een kwestie van zonder afspraak bij een van onze vestigingen binnenlopen, je te herstellen iPhone 7 overhandigen aan een van onze reparateurs, u kunt een kop koffie of thee pakken en rustig op onze vingers kijken van de terwijl je iPhone 7 word hersteld. Onze reparateur als een volleerd specialist binnen enkele minuten de kwaal gedetecteerd heeft, eventueel kapotte onderdelen vervangt door de beste kwaliteit nieuwe, en vervolgens je nog eens uitlegt wat de bijzondere ‘ins en outs’ zijn van jouw iPhone 7 reparatie. En 30 minuten later sta je weer tevreden buiten.

Brengen of sturen

In de inmiddels drie vestigingen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel werken reparateurs die intensief zijn opgeleid en regelmatig bijgeschoold worden. Een iPhone 7 reparatie heeft voor hen geen enkel geheim meer, vandaar ook dat we zulke korte reparatietijden kunnen aanbieden. Zoals al gemeld kun je binnenlopen zonder afspraak, maar natuurlijk mag je ook telefonisch een afspraak maken. En is het te lastig om bij een van onze vestigingen langs te komen, kunt u uw toestel ook opsturen. 

Zeker en goed

Iedere smartphone die ter reparatie bij ons wordt aangeboden kent geen geheimen meer voor ons. Hoewel…, met jouw eigen informatie opgeslagen op je iPhone 7 wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan. Wij respecteren je privacy. Voor het vervangen van defecte onderdelen worden alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt. Daarmee wordt de kwaliteit van je iPhone behouden.

Transparante prijsinfo

Bij een defect aan je iPhone 7 wil je vanzelfsprekend graag vooraf weten waar je aan toe bent als het gaat om de reparatie tarieven. We hanteren dan ook een overzichtelijke prijslijst waarop de prijzen staan van de meest voorkomende reparaties. kijk hiervoor op onze website.