Hoe kan je je libido verhogen?

Wanneer je merkt dat je libido veel lager is dan je gewoon bent, is dat geen leuk gevoel. In dat geval zijn er gelukkige verschillende dingen die je kan doen om je libido weer te verhogen. Een verhoogd libido zal een positieve invloed hebben op hoe je je voelt en je zelfvertrouwen. Hier geven we je enkele tips die je kunnen helpen een hoger libido te krijgen.

Gezonde levensstijl

Een gezondere levensstijl kan je libido een enorme boost geven. Ga dus af en toe sporten, zo krijg je weer veel meer energie, en probeer gezonder te eten. Ook drinken speelt een belangrijke rol. Zorg dat je genoeg drinkt. Dan gaat het vooral om water, maar ook sapjes en smoothies helpen en geven je ook nog eens vitaminen. Probeer daarbij ook om alcohol te vermijden. Alcohol is namelijk een echte dimmer van het libido en geeft de man een erectiele dysfunctie.

Breng meer spanning in je relatie

Er zijn verschillende dingen die je kan doen om je relatie spannend te houden. Verras je partner bijvoorbeeld wat vaken, stuur pikante sms’jes om het vuur al wat op te wakkeren of betrek eens een speeltje in jullie bedplezier. Ook experimenteren met andere dingen kan helpen, doe het eens op een andere plaats of op een ander tijdstip dan jullie gewoon zijn.

Libidopil

Je zin in lichamelijk contact met je partner kan je ook verhogen door een libidopil te nemen. De libidopil zal ervoor zorgen dat het lichaam meer testosteron zal aanmaken en stimuleert de hormonen die voor een goed gevoel zorgen. Er zijn verschillende soorten erectiepillen.

Neem een koude douche

Voor de daad nog even snel een koude douche nemen, zal ook een positieve invloed hebben op het libido. Het koele water zorgt ervoor dat bepaalde hormoonniveau’s gestimuleerd worden waardoor de zin in bedplezier zal verhogen.