Garagedeuren maken

Meerdere garagedeuren laten maken?

Zijn uw garagedeuren kapot en moeten deze gemaakt worden? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van garagedeuren en industriedeuren. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar en lossen uw probleem direct op. Een van onze professionele servicemonteur staat binnen 2 uur ter plaatste om een storing aan uw garagedeuren te maken. De monteurs kunnen elke type en merk garagedeuren maken. Onze monteurs hebben in hun servicebussen een ruime voorraad aan onderdelen zodat in 95% van de storingen deze ter plaatse direct opgelost kan worden. U ontvangt een rapport waarin staat welke werkzaamheden de monteur heeft uitgevoerd.

Voorkomen van problemen met uw garagedeuren

Het is erg vervelend wanneer u voor een dichte garagedeur staat die niet meer open wilt gaan. Om de kans op een storing aan uw garagedeur te verkleinen hebben we een aantal tips voor u. Allereerst zorgt preventief onderhoud ervoor dat uw deur regelmatig wordt gecontroleerd op defecte of slijtage. Een monteur kan direct ingrijpen wanneer er dreigt een storing op te treden. Als tweede tip adviseren we om zelf uw garagedeuren te onderhouden en goed schoon te houden. U kan zelf ervoor zorgen dat er zo min mogelijk vuil tussen de onderdelen komt waardoor de onderdelen minder snel zullen slijten. Als laatste tip adviseren we om direct een garagedeuren specialist in te schakelen wanneer uw deur niet goed meer functioneert. Dit om in de toekomst grote schade te voorkomen.

Hoe kan ik een storing aanmelden?

Om eventuele verdere schade te voorkomen moet u altijd zo snel mogelijk contact met ons opnemen wanneer uw garagedeur gemaakt moet worden. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een storing aanmelden. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen en de aanvraag heeft ingediend nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de definitieve afspraak te bevestigen. U ontvang ook via de mail of per sms het bevestigingsnummer van de afspraak.

Voor meer informatie over de verschillende diensten ROMASS kunt u terecht op onze website