Bedrijf met Crawford overheaddeur onderdelen

Een van de meest voorkomende overheaddeur merken is Crawford. Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen wat een storing kan veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat de overheaddeur weer als nieuw functioneert worden de defecte onderdelen vervangen door originele onderdelen. ROMASS is al jaren lang de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types overheaddeuren. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken deuren zoals Crawford.

Crawford overheaddeur onderdelen

De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. In de servicebus beschikken ze over een ruime voorraad van Crawford deur onderdelen waardoor ze op locatie defecte onderdelen direct kunnen vervangen. Veel voorkomende problemen met een overheaddeur zijn:

  • Motor defect
  • Kabel kapot/gebroken
  • Looprol uit geleider
  • Overheaddeur gaat niet open/dicht
  • Overheaddeur opent na sluiten
  • Tandriem is kapot
  • Veer van overheaddeur is gebroken
  • Handzender werkt niet meer

Wanneer u een monteur van ROMASS inschakelt gaat hij allereerst inventariseren waar het probleem vandaan komt. Het kan zijn dat de deur niet goed is afgesteld of een onderdeel defect is. Wanneer de monteur achterhaald heeft wat de oorzaak is, gaat hij aan de slag om dit te repareren. Wanneer we een overheaddeur onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, komt er een monteur langs om het onderdeel te monteren en de deur af te stellen.

ROMASS inschakelen voor reparatie van een Crawford overheaddeur

Wilt u een monteur inschakelen om uw Crawford overheaddeur te repareren? Geen probleem. Via de website kunt u een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Wij nemen contact op om een afspraak te plannen voor de reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de dag en tijdstip. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe. Aan het eind van de reparatie ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke Crawford overheaddeur onderdelen er zijn gebruikt.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.