Back office software

Tegenwoordig is het veel handiger voor een bedrijf om zaken omtrent het personeel digitaal te regelen. Hierdoor hebben beide partijen hier duidelijk zicht op, kan het gemakkelijk worden aangepast en kunnen er geen bestanden kwijt raken. Mysolution is het enige bedrijf wat u een volledige back office software kan bieden. In dit artikel zal ik uitleggen wat dit precies inhoudt.

-          Contractbeheer: door gebruik te maken van een digitale handtekening is het niet langer meer nodig om documenten te printen en te ondertekenen met een handgeschreven handtekening. Maar dit alles kan digitaal plaatsvinden en hier later bekeken worden.

-          Urenregistratie: het is niet meer nodig om op papier bij te houden hoeveel uur je gewerkt hebt en dit door te geven aan de leidinggevende. Maar dit kan allemaal digitaal worden geregistreerd en ingezien.

-          Facturatie: het verzenden van facturen hoeft niet langer meer via de post maar kan gewoon digitaal. Hierdoor kan het veel sneller plaatsvinden en wordt het minder snel vergeten op te betalen.

-          Verlonen: ook salarissen kunnen digitaal worden bijgehouden en op deze manier worden uitbetaald.

Mysolution maakt gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Dit betekent dat ook andere office producten zoals Word en Outlook optimaal gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat echt alles gedigitaliseerd is, waardoor er door de werkgevers en -nemers optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Net als u denkt dat het allemaal niet nog mooier kan, is er ook de optie om gebruik te maken van de Mysolution app. Zo kunnen alle gegevens gemakkelijk worden ingezien en bewerkt vanaf de mobiele telefoon.

Oftewel, het is niet langer meer nodig om alles op papier bij te houden. Dat scheelt een hele hoop bomen die niet gekapt hoeven te worden. En het is veel gemakkelijker, overzichtelijker, sneller en zo kan ik nog wel even doorgaan met het noemen van de voordelen.